AKTUELLT

29

jan 21

Coronasäker loppis 2021

I dessa tider med covid-19 så är det väl gott att glömma allt med en bra bok.

Dessa böcker säljs via vår hemsida eftersom Siretorp-Mörby Bygdegårds loppis förra året inte blev av p.g.a. pandemin.
Och som ni vet behöver bygdegården varje krona nu när allt är stängt. Men våra räkningar kommer ändå och ska betalas.

Här hittar ni böckerna,  https://www.siretorp.se/bildgalleri/ , eller gå in på galleri i rubriken längst upp i menyn

Regler; Minsta köp är 20 kr. För det får ni välja ut upp till 4 böcker. Givetvis kan ni köpa mera böcker. Men ni måste uppge i vilket fotoalbum  ni sett boken, typ ”loppis 21-böcker 3” och sedan ”boktiteln” för varje bok. Annars vet jag inte i vilken av alla lådor jag ska leta efter era böcker. 

Maila listan till mig ”kassor(at)siretorp.se” så fixar jag er beställning. Swisha pengarna till 0735-031016 när ni lägger beställningen så ni säkert har böckerna. Och märk det med böcker. Böckerna hämtas på bygdegården efter överenskommelse.

29

dec 20

Årsmötet för 2020

Styrelsen har beslutat att årsmötet för verksamhetsåret 2020 flyttas framåt i tiden. När det är möjligt pga pandemin så återkommer vi med besked om tidpunkt för årsmötet.

14

jan 20

Matakademi damer grupp 2

Den 9 januari hade Matakademi damer grupp 2 sin första träff för året. Det blev en hellyckad kväll med trevligt umgänge som lockade fram många glada skratt. Till och med när Agneta skulle sätta sig på en pall, där ett av pallbenen råkade vara placerad på bakomvarandes fot. (Se bild 5 och 6 i galleriet) Skriket på grund av smärtan förbyttes snabbt i skratt.

På menyn denna kväll stod.
Förrätt. Krämig pannkaksrulle med räkor kräftstjärtar och lagrad ost.
Huvudrätt. Ostpanerad fläskfilé Piccata Milanese.
Dessert. Vit choklad och citronkräm.
Till detta serverades vit och rött vin.

Ytterligare en kväll i Matakademin var till ända. Samtliga tyckte det var en fantastiskt kväll och kom hem glada, mätta och en upplevelse rikare.

21

dec 19

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Vi i Siretorp Mörby Bygdegårdsförening vill önska ALLA
EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

19

dec 19

KUL i JUL

Ett stort tack till alla som besökte KUL i JUL aktiviteten i Siretorps bygdegård den 15 December. Som började kl. 15.00. Klockan 14.45 fanns det en bil på parkeringen och då började man undra om ingen mer skulle komma. Klockan 15.15 var bilparkeringen full och strax därefter var hela Bygdegården fullsatt. Fler bord och stolar trollades fram och mer kaffe bryggdes.
Vår populära julloppis öppnade kl. 15.00 och många gjorde fina fynd som skulle skapa julmys i det egna hemmet och julfirandet.
Därefter presenterade vår egen sångkör sig (Confetti) under ledning av Bitte Cajvall. Kören framförde ett antal julsånger, vilket blev mycket uppskattat. Detta var första gången sångkören uppträdde inför publik.
Jultomten kom och tog emot önskelistor från barnen, han hade med sig en säck med julklappar, som han delade ut. Han bjöd också på godis och blev fotograferad tillsammans med barnen.
Under hela eftermiddagen var fika och saft framdukat och alla tyckte det var trevligt. Vi hade fullt hus hela eftermiddagen.
Rolf Nilsson avslutade KUL i JUL Programmet med ett antal stämningsfulla julsånger. Mycket uppskattat.

NU ÖNSKAR VI ALLA EN GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR