Ett stort tack till alla som besökte KUL i JUL aktiviteten i Siretorps bygdegård den 15 December. Som började kl. 15.00. Klockan 14.45 fanns det en bil på parkeringen och då började man undra om ingen mer skulle komma. Klockan 15.15 var bilparkeringen full och strax därefter var hela Bygdegården fullsatt. Fler bord och stolar trollades fram och mer kaffe bryggdes.
Vår populära julloppis öppnade kl. 15.00 och många gjorde fina fynd som skulle skapa julmys i det egna hemmet och julfirandet.
Därefter presenterade vår egen sångkör sig (Confetti) under ledning av Bitte Cajvall. Kören framförde ett antal julsånger, vilket blev mycket uppskattat. Detta var första gången sångkören uppträdde inför publik.
Jultomten kom och tog emot önskelistor från barnen, han hade med sig en säck med julklappar, som han delade ut. Han bjöd också på godis och blev fotograferad tillsammans med barnen.
Under hela eftermiddagen var fika och saft framdukat och alla tyckte det var trevligt. Vi hade fullt hus hela eftermiddagen.
Rolf Nilsson avslutade KUL i JUL Programmet med ett antal stämningsfulla julsånger. Mycket uppskattat.

NU ÖNSKAR VI ALLA EN GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR