Laddar Evenemang
 • KALENDER

  KALENDER

 • JAG VILLE DANSA MED LYCKAN

  OBS. Ändrad tid. 16 okt kl 17.00

  Biljetter endast genom förbokning senast 1 Okt. Max 100 biljetter om inte myndigheterna säger annorlunda. Ring eller sms:a till 0735-031016 Urban och boka era biljetter som sedan avhämtas vid entrén. Pris: Endast 160 kr inkl fika. (med scenpass 100 kr) Ungdom under 26 år 85 kr.
  Datum: 16 Okt kl 17.00 men kom gärna en god stund innan för att hämta biljett.
  Plats: Siretorp-Mörby Bygdegård, Sandviksvägen 18, Sölvesborg

  RECENSIONER
  om första akten med ANNA solo:
  … en riktig teaterupplevelse, en enmansföreställning som kändes som tre personer på scenen (…) Har aldrig varit med om att Bergasalen varit så tyst tidigare. Koncentrationen var total. Vi var med henne i Paris. (…) Med dramatiska berättelser och känslofulla visor lyckades Anna Bromee få oss att känna som om Edith Piaf stod där i sin sköra uppenbarelse med sin lätt hesa röst. Det var trollbindande.

  om andra akten med ANNA & GLADYS DEL PILAR:
  … publiken trollbands av berättelsen om Edith Piaf (…) I ord och bild berättade Anna Bromee & Gladys del Pilar den fascinerande historien om Edith Piafs liv. (…) Berättelsen speglades givetvis genom många Piaf-sånger, som Anna Bromee översatt till svenska. Sångerna kom därför att beröra oss i publiken på ett starkare sätt.
  – ÅKERSBERGA-KANALEN 2017

  Anna Bromée
  , född 1970 i Stockholm, är en svensk skådespelerskarevyartist och manusskribent. Hon har bland annat medverkat i TV-serierna PartajFamiljen Rysberg, Doobidoo, Jävla klåpare och föreställningarna Ett bloss för Lena Nyman, Allo alla emliga armén, och En frid(a) för själen.

  GLADYS DEL PILAR
   är en av Sveriges främsta sångerskor med många strängar på sin lyra. 2002 vann hon Melodifestivalen med Afrodite och Never let it go.
  2018 – 19 gör hon braksuccé i rollen som Oda Mae Brown i musikalen Ghost på Chinateatern i Stockholm. Under 2010-talet har hon tidigare spelat i musikaler som Hairspray och Rock of ages på China i Stockholm samt Rondo i Göteborg. Hon har också turnerat med Riksteatern i bejublade showen Brun Utan Sol med bl a Blossom Tainton & Kayo.
  2015 firade Gladys 25-årsjubileum som artist med ny skiva och turné.
  2016 – 17 turnerade hon med showen ”Motown” tillsammans med Blossom Tainton & Jessica Folcker.