Denna fantastiska kväll samlades 12 herrar i vår manliga matakademi. Värdar var Boje och Claes som bestämt att det skulle bli en grillkväll och då inviga vårt fina däck framför bygdegården. På menyn stod det.

Förrätt: Smördegsinbakad ölkorv som tillagades i ugn och åts med Sweet Chilisås.

Huvudrätt: Grillspett på Fläskytterfilè, Prinskorv, Rökt fläsk, Paprikor, majskolvar, små tomater, små lökar. Till detta en fantastisk potatisskapelse. Sås a.la Leif Mannerström.

Dessert Jordgubbar och glass med vispad grädde. avslutar med en slät kopp kaffe.

Alla uttryckte sin stora beundran över denna kvälls goda mat. Det är otroligt att en sådan måltid kan lagas av ett gäng gubbar. Inte undra på att dom är en av Bygdegårdens välkända matakademigrupper, vi har 3 till

Fler bilder finns i galleriet